2016-11-11 692 views
一心諗住去殿大喜屋都係為左海膽手卷,點知一去到坐低d職員先講貨量問題,所以冇海膽手卷供應,講真冇海膽我駛鬼黎你殿度食咩,問職員點解book位時冇通知客人冇海膽供應,個職員淨係話貨量問題,唔好意思!其實我係問點解因為貨量問題冇海膽而book位時冇講比我知,唔係問你點解冇海膽!跟住重覆問左三次,個職員先講咁可能個同事有少少問題,其實幾間大喜屋都冇海膽,不是只有殿!總結:海膽係其中一個值得去殿食既原因,但冇海膽又冇同客講,落哂訂去到先知,即係欺詐消費者!其實冇海膽,我駛乜book你殿呀!刺身尚算新鮮!凍蝦鮮甜,縲肉冇味!黑松露燉蛋,味道一般!蛋不夠滑!
其實冇海膽,我駛乜book你殿呀!

刺身尚算新鮮!

凍蝦鮮甜,縲肉冇味!

黑松露燉蛋,味道一般!蛋不夠滑!
2016-11-10
$350 (Dinner)