2005-12-19 7 views
上年冬天去食過兩次, 今年心思思又想去食.今日終於都去左.環境差. 三個人去要搭中間長台, 細細間鋪好困味(包括煙味). 落左單見隔離卡位有人走. 問伙記可否轉過去. 佢\竟然叫我問老細. 跟住個老細(黑瘦那個)好hui咁粒聲唔出. 咁0岩有另一台3人卡位(即其中一邊位短d那種卡位)空出來才空置我們過去. 呢度扣晒印象分.叫左2個煲仔飯: 一個潤腸滑雞($40), 一個xo醬鴨脯($55).味道濃, 好味但沒上年食感覺那樣好. 食完飯才order上附送的例水. 但眼見佢\桶例水沒有加蓋\, 而且放在廁所門口側, 當堂沒有胃口飲下(其實不飲也沒可惜), 只用了少量來溝飯焦食.臨走問阿姐點解本來在門前的炭爐搬晒去廚房後巷燒, 佢\話老細驚示威喎...如下次再去開登龍街, 不會再入去, 但可能會嘗試它左手邊那間餐\廳(地方大些而且亦是炭燒煲仔飯.)味道以外一無是處,唯有忍痛展示哭喪臉.
上年冬天去食過兩次,
今年心思思又想去食.
今日終於都去左.

叫左2個煲仔飯:
一個潤腸滑雞($40), 一個xo醬鴨脯($55).

味道以外一無是處,唯有忍痛展示哭喪臉.