2022-08-08 77 views
最近食咗一個食物水準好高、價錢都好合理嘅廣東菜😋呢間餐廳由菜餚嘅配襯都充滿著高貴格調❤配合埋餐廳的特色裝修,真系視覺同埋味覺的一次享受!神級甜蜜蜜叉燒真系可以算系神級,蜜汁增加叉燒既味道層次,味道更上一層樓😋厚切半肥瘦叉燒口感軟腍,肉質完全唔乾,蜜味香濃,餘韻延綿,令人回味無窮。🤤蟹肉粟米羹,但配合了蟹肉,粟米和用上蟹殼熬制而成的鮮湯,使整個羹散出了濃烈的鮮蟹味,口感細嫩且入口化,和湯汁形成了一股鮮味,蟹肉絲和粟米粒就在咀嚼時顯現,散出蟹肉的鮮美以及玉米的爽甜味,用來送飯很好味。🍚我地仲叫左古法蝦籽燜柚皮同埋懷舊錦鹵脆戈巴,個個都食得好飽,大滿足!☺️☺️