行過去一間看似普普通通嘅店,但入面竟然隱藏咗幾碗惹味爆燈嘅車仔麵!一坐低就叫咗一碗牛雜河,加多個豬紅嚟試吓。頂!牛雜咬落有層次,滷味恰到好處,不過個豬紅就算喇,有D唔掂。個跳嘅河粉同米粉相比,就係事半功倍—好滑,襯到牛雜真係咁滑咁入味。店員個姐姐服務得嚟又親切,令人食得更加開心🌟。真係要讚佢哋啲辣椒醬,正宗得嚟帶勁—辣得哂,食多幾啖都唔厭。用過牛腩汁嘅麵,就算唔食辣嘅人,都會覺得咁鮮咁有味。啲餸分量都幾丰富,仲公道得滯——一杯冰涼嘅蜜瓜奶,啱哂夏天飲,個人消費都係三十幾聘,真係啱晒大家-pocket💼。總結,小小嘅店中藏龍臥虎,如果你鍾意食路邊攤嘅地道味道,唔好錯過呢度嘅車仔麵!就算食得一碗平平無奇嘅麵,都可以喺這裏尋到驚喜。响香港想食到平、快、好,呢度絕對是首選👍!