2016-03-06 561 views
媽咪病左,時日扮下乖仔買粥反屋企一齊食去到海皇粥店,一睇餐牌!!! 樣樣都要成最小 $30仲要係冇咩特別都要咁貴.之後叫左南瓜肉碎粥俾媽咪,叉燒腸同生滾及弟粥比自己. 阿姨話生滾粥要等耐小小,冇所謂又唔係好急. 等左都要10分鐘先有,可能中午時段比較多人.反到屋企,d粥仲暖暖地唔太熱. D腸粉我見佢即叫即蒸,都幾滑,但係d叉燒分量好小. 南瓜粥媽咪話淡淡地幾好味南瓜同肉碎都好足.到最後我ge 及弟粥,好多料,好豐富但係一食,勁咸,唔知咩事.媽咪話可能放左味精,食左一半都食唔落去但係d粥.值得一讚係d粥其實都好綿. 可以一試.下次都係食下清清淡但好有南瓜味的南瓜肉碎粥
媽咪病左,時日扮下乖仔買粥反屋企一齊食

2016-02-21
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$40 (Lunch)