2019-02-08 1079 views
平日喺呢度附近返工 有時諗唔到食乜就會落嚟買番盒齋返上office度食 其實佢啲齋三十蚊都叫幾大盒 幾抵食加上佢係整得味道都唔錯 唔會太鹹 亦都唔會太油膩 有時食呢種齋都食過一啲 係成口咬落去就係油嘅 真係嚇到嚇死 不過呢度就唔同啦 唔會覺得自己食咗一大啖豬油落口不過有一樣嘢我就真係唔算太滿意嘅 就係佢哋嘅服務態度 因為一向食齋我都唔鍾意食叉燒齋嘅 所以通常都會走咗佢 但係呢度每一次我叫佢走咗佢 啲人都好似用咗咁完全聽唔入耳 照畀我 仲要大大堆 真係激死 我自問都講得非常大聲同清晰 冇可能係聽唔到㗎 不過算啦 佢啲叉燒齋又未至於好難食嘅
不過呢度就唔同啦 唔會覺得自己食咗一大啖豬油落口

TakeAway
$30 (Tea)