2015-06-17
是次為慶祝同男朋友週年紀念出名難book,我又死要坐windowside,最終book左4個月。好,我滿心歡喜+期待上到去。係~~~~個景係靚既,如果咁多位想睇境,最好book 18:00,我就訂19:00睇左1陣,已經係零,玻璃懞既1。環境~~識轉囉,零氣氛,檯與檯之間相隔1呎都無,想浪漫係無既,但隔離檯up乜你都係聽得1清2楚仲有,果然愈出名就愈多強國人,我1入去就見到個強國阿婵拎住堆龍蝦山埋位=__=,大佬,呢個世界有樣野叫refill,唔係1味搶架現場係超嘈,氣氛真係,零。2。食物~~勁普通,你up得出既自助餐都有,海鮮算refill得快,龍蝦無味,生蠔勁細隻,係帶子叫好食d。熟食,最讚係個鵝肝多士,鵝肝夠大件牛扒都ok,要左個media都算叫嫩,乳豬夠脆,但自助餐食乳豬既話,我去飲有乜分別其他真係無乜特別,甜品係個辣椒既cake仔我到而家仲記得外,其他,都係果句,無特別=__=3。服務叫ok la~d waiter好忙咁走黎走去囉講番個賣點,旋轉,其實1開始坐覺得速度可以的,但後來感覺愈來愈快,仲有d暈=__=總括黎講,食view,係ok ge, 但expect浪漫,食物有
好,我滿心歡喜+期待上到去。
3。服務叫ok la~d waiter好忙咁走黎走去囉
總括黎講,食view,係ok ge, 但expect浪漫,食物有驚喜既,我會勸你去第間,咁既價錢我真係寧願上rixx cxxxxxx若果你真係想體驗下會轉既buffet,我建議你去第間拎住碟野自己自轉is more better
對我而言,上黎轉過就算~無下次