我同個frd都係火鍋fans!見親都去食咁濟咁啱發現呢間新式火鍋店😂個名又幾得意,咁就去試試佢我地嗌左法式牛肉濃鍋,唔好諗住佢只係普通一個湯底,佢嚟果陣入面勁多料!未嗌已經有勁多肥牛喺入面,好誇張😂呢個溫馨提示都幾好😂有得叉電同埋幾快既wifi👍🏻平日夜晚嚟講,呢間都算幾多人幫襯🙈呢度有好多幾吸引既熟食!我最中意係炸燒賣🤤真係炸得好香口同換盤換得好密所以每次拎都係熱辣辣好新鮮!佢有好多自助區,除左可以落單點野食之後,有啲款既食材同時都可以喺自助區拎得到要特別講呢個任食安格斯牛板腱,每碟5塊,我諗我自己都食左4-5碟!因為真係幾好味,雖然佢薄薄地,但無咩肥肉,仲要幾新鮮,真係有好濃既牛味!忍唔住狂點😂我會再幫襯的
我同個frd都係火鍋fans!見親都去食咁濟
咁啱發現呢間新式火鍋店😂
個名又幾得意,咁就去試試佢

呢個溫馨提示都幾好😂有得叉電同埋幾快既wifi👍🏻

平日夜晚嚟講,呢間都算幾多人幫襯🙈

安格斯牛板腱

我會再幫襯的