2018-06-22 148 views
今日同細妹媽咪喺旺角睇完戲,細妹就要求食放題,咁我就戴距去食過唔錯嘅放題。因為我鍾意呢間放題嘅員工服務好裝修好位置好,全部座位都係用梳化椅,好舒適!我哋三個女人都係刺身狂,所以瘋狂咁叫!-三文魚鮮甜肥美,帶子都係極鮮甜!!-另外推介泰式生蝦,個汁好正!壽司都係以三文魚為主無論係火焰定三文魚腩我哋都會狂食!呢度啲飯細細舊啱晒我哋熟食我哋鍾意食燒物呢度有比目魚啊!上碟嗰時熱辣辣而且d肉好甜燒靖魚-我媽媽最愛,塊皮好脆啊!另外我非常之推介呢度嘅-爆炒辣蟹,同出邊大排檔炒嘅真係冇分別!辣得來夠香飲品區-可見依度飲品有好多選擇,另外我媽媽好鍾意飲梅酒,呢度係任飲㗎!而且絕對唔差總括嚟講,食左成晚都冇miss過單,而且上碟快,食物質素又高,位置好舒適,係一眾放題來講,質素絕對係高絕對值得一試

全部座位都係用梳化椅,好舒適!

我哋三個女人都係刺身狂,所以瘋狂咁叫!
-三文魚鮮甜肥美,帶子都係極鮮甜!!

-另外推介泰式生蝦,個汁好正!

壽司都係以三文魚為主
無論係火焰定三文魚腩我哋都會狂食!呢度啲飯細細舊啱晒我哋

熟食我哋鍾意食燒物

呢度有比目魚啊!上碟嗰時熱辣辣而且d肉好甜

燒靖魚-我媽媽最愛,塊皮好脆啊!