生日慶祝推介☺️❤️第一次黎食 朋友仔book既位 佢之前食過話呢間唔錯 岩晒幾個女仔坐低 摸吓酒杯底 慢慢傾下計🍸😂😂於是就揀咗呢度啦😂簡單講下個環境服務環境都衛生好舒服 燈光適中入到去服務員都好好招呼 有帶位最Surprise係咁啱生日 朋友仔叫左個生日cake 服務員拎完蛋糕出黎無走開到 仲同我哋一齊細細聲唱生日歌(如果係大聲唱就尷尬了😂😂)好 言歸正傳 講返野食先今次我地五個人叫左🥩威靈頓美國特級牛柳酥皮都做得鬆脆 比較薄身 牛柳煮得啱啱好 肉汁好多🍕夏威夷pizza係比較簿身嘅Pizza 芝士好足 鍾意食芝士嘅我食好開心😂🍟芝士薯條薯條份量都幾多 如果芝士再多啲會更開心😂🧀墨西哥香辣牛肉芝士焗粟米片分量多而且粟米片夠脆 仲有幾種醬料喺上邊比你選擇 甜品部分🎂火焰雪山 推介👍🏻唔係好多地方有火焰雪山食 呢間就有啦 仲要超好味 裏面雪糕夠晒凍 酒味唔太重 成個甜品甜度啱啱好 推介👍🏻另外仲有兩個生日甜品係tiramisu同拿破崙 都好味既 唔會甜到漏 但最鍾意都係火焰雪山🤤總結來講 呢餐真係食得好開心 可以同朋友好好聚一聚而且又有生日驚喜 唔錯唔錯🥰下次會再嚟
生日慶祝推介☺️❤️
於是就揀咗呢度啦😂