2016-05-29 342 views
星期日好難得約到屋企人食飯!搵下呢到附近有咩餐廳選擇啦,就搵到呢間try try la!餐廳望落幾寬敞,不過就暗左啲,開頭燒果彈唔夠燈光,差點燒lone野呀哈哈真係笑死人。講下有咩好食la,難得同屋企人食,唔洗自己比錢。。就勁豪咁叫左個 龍蝦套餐!價錢都幾係野,$600幾好似係。貴不過好好食呀!啲龍蝦好新鮮,燒左陣馬上夾起左上黎食,好彈牙!第一次食咁爽口既龍蝦,仲要大大條咁,原來咁正架!哈哈叫完龍蝦,呀爸話想食蟹。。又好豪咁叫埋個醬油蟹食啦,$200好似。隻蟹好新鮮,加左醬油好入味,同隻蟹既鮮味好夾,呀爸開心到chu埋個蟹榖既汁呀!食左咁多海鮮,我地就叫左個甜品食下,韓國年糕,唔記得左幾多錢。味道甜甜地,幾特別呀,食完馬上覺得好滿足!