2022-05-30
外賣台灣小食間唔中口痕想食涼拌/鹵水🤣每次經過都比呢間台灣小食嘅香味吸引~但味道有少少唔穩定,第一次食幾好食,第二次麻麻地(冇咩味),所以比多次機會佢😂-手撕雞拼盤(手撕雞、玉米筍、花椰菜、豆乾)$88二人份量手撕雞同椰菜花幾入味,少麻辣,都幾香😗但整體偏乾,多啲汁會好啲!*香辣汁另加$10麻辣三拼(蓮藕、雞翼尖、生菜)$42 一人份量麻辣係辣嘅,但冇咩味(明唔明個個感覺🤣)尤其係蓮藕同生菜,吸晒啲汁,麻到食唔到🥲雞翼尖都仲食到另加一份杏鮑菇和一份豬耳絲(各$16)呢兩個鹵水反而唔錯,杏鮑菇吸晒啲滷水汁,好入味👍🏻甜甜地有鹵水香料味(但豬耳絲都幾唔絲下wo😅)〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️餐廳:而打淥滷汁拌粉 (青衣)地址:青衣城2期1樓181號舖#capcha_hk
手撕雞拼盤(手撕雞、玉米筍、花椰菜、豆乾)$88二人份量
*香辣汁另加$10
麻辣三拼(蓮藕、雞翼尖、生菜)$42 一人份量
餐廳:而打淥滷汁拌粉 (青衣)
地址:青衣城2期1樓181號舖
#capcha_hk