芝士煎蛋牛肉漢堡包🍔 ($32)一切開個包見到隻半熟流心蛋🍳,同一大塊無overcook嘅手打牛肉漢堡扒,加埋啲秘製醬汁同芝士🧀,就知會好好食!一咬落去食到塊麵包好鬆軟同有芝麻香,蛋黃溝埋啲醬汁同芝士好惹味,牛肉好juicy,絕對係一個高質抵食嘅burger😍。榛子醬西多士 🌰 ($28)花生醬西多就食得多,榛子醬嘅真係第一次試!一切開,流心嘅榛子醬就慢慢流出嚟🍫🌰,咁多榛子醬我哋就無再另外落糖漿。西多麵包鬆軟,唔會炸到好燶,好有蛋香🥚🍞。估唔到榛子醬加西多係咁夾嘅!海苔炸薯條🍟 ($22)食漢堡包又點可以無薯條呢😗!依到嘅薯條新鮮炸起好好食,厚切嘅薯仔好有薯味🥔,唔會林唔會油膩,絕對好食過一般茶記嘅薯條。加埋啲海苔嘅點綴,同大大枝蕃茄醬任我吱,我哋秒速就清曬佢💯。芝士焗波士頓龍蝦海鮮飯🦞($108)焗飯一嚟到嘅時侯,我同朋友都好驚訝,個焗飯居然會咁大個同有大半隻波士頓龍蝦係上面😱!攞開隻龍蝦之後,竟然發現個飯入面仲有超多其他海鮮同配料包括魚🐟,魷魚🦑,蟹柳,鳴門卷🍥,菇,西蘭花🥦等等。滿滿嘅芝士同白汁加埋炒飯,配上咁多海鮮,絕對係cp值極高嘅驚艷之作!樽仔奶茶/咖啡 ☕️ (單點$25
芝士煎蛋牛肉漢堡包🍔 ($32)

芝士煎蛋牛肉漢堡包

榛子醬西多士 🌰 ($28)

榛子醬西多士

海苔炸薯條🍟 ($22)

海苔炸薯條

芝士焗波士頓龍蝦海鮮飯🦞($108)

芝士焗波士頓龍蝦海鮮飯

樽仔奶茶/咖啡 ☕️ (單點$25 跟餐$15)
我同朋友分別叫咗依到馳名嘅樽仔奶茶同咖啡飲。用樽裝嘅好處就係唔驚啲冰融咗之後溝淡野飲嘅味道。奶茶同咖啡都好滑好香奶味,唔會過甜,茶/啡同奶嘅比例balance得好好,推薦推薦~

樽仔奶茶/咖啡

2020-05-09
$80 (Lunch)
海苔炸薯條
樽仔奶茶/咖啡