2011-04-01 15 views
黎到差唔到下午四點,從門外望入去見到有四枱客人,我與朋友二人見有數張空枱就諗住揀張大埋邊坐,點知正想坐低個經理問我地係唔係兩位,如果係就要坐番二人枱,因為我地想坐果張係serve四人。坐低左又諗好叫咩食,可惜無人理,經理好忙整緊野,waitress執野睇我地唔到,最後又係經理一腳踢。我地order左三樣野食,芝士著條,羊肉卡巴,希臘雜菜沙律,再加一杯芒果奶昔。芝士薯條一半辣一半唔辣,分別試完之後,一致認同係辣的好味。羊肉卡巴不愧為推介,個味道好好,又辣辣地,其他配料都好足,Good!希臘雜菜沙律,好fresh,醬唔好太多,配合得剛剛好,而且好大碟。至於個芒果奶昔就失望,太杰,同埋個味怪怪地,唔多好飲 不過覺得佢唔播中東歌,靜靜地會仲好。

芝士薯條一半辣一半唔辣,分別試完之後,一致認同係辣的好味。
至於個芒果奶昔就失望,太杰,同埋個味怪怪地,唔多好飲
不過覺得佢唔播中東歌,靜靜地會仲好。
2011-03-27
$100 (Tea)