2018-01-15 320 views
今日一心諗住黎叫杯芝士芒芒!點知去到已經賣晒!好失望!得返芝士火火同埋芝士瓜瓜!決定走嘅時候突然見到個二奶架寫住芝士桑莓!原來係自己未睇清楚餐牌!最後咩都冇理即刻跟住隊尾!$48一杯飲品真係好好好貴!我真係唔捨得飲第二次!試過就好了!不過真係好好味!第一啖先先淨飲芝士!飲完第一個反應係「好正呀!好邪惡呀」好耐人尋味既味道,小小甜,小小酸,小小咸既芝士!我忍唔住連續飲左3啖!跟住就到淨飲桑莓!冇叫小甜!但係唔太甜,剛好!桑莓一啲都唔酸!飲到一半,就將剩低既芝士同桑莓沙冰溝埋黎飲!哈!好甜呀!原來頭先冇攪渾,啲甜係曬低!但係都好好味!好想再飲!🤤🤤下次可唔可以叫芝士芒芒!(唔捨得都好想飲!)

芝士桑莓

好想再飲!🤤🤤下次可唔可以叫芝士芒芒!(唔捨得都好想飲!)
TakeAway
芝士桑莓