2015-01-29
是次買了團購後才醒起要睇睇食評如何, 非常的兩極, 所以決定食完要寫一寫由於唔熟元朗, 要打電話問負責人及靠gps才來到.到場是只有3,4爐, 以為是時間早的問題, 不過吃到差不多散場時也不超過10爐選好位置後即時有人開了一個大爐給我們, 然後再說大爐要加$35, 雖然一行5人用細爐是會食得慢點, 但為什麼不開始先說明, 感覺是禁住搶.火鍋湯底是粟米紅蘿蔔豬骨湯, 非常香, 但味道不太夠.有4個櫃的食物, 種類非常多, 喜歡燒定烚, 悉隨尊便.醃制肉類有部份的味道真的不夠, 要落大量店提供的孜然粉, 但有部份如雞腎則非常咸. 其餘的都平平均均. 驚喜的是有串燒韮菜及多春魚由於沒留意秋刀魚原來未清理內臟, 一下子吉破了, 令到魚肉沾到而苦, 浪費了燒了好久的魚...飲品方面選擇也足夠, 有pepsi, 康c父各類, 美連達各口味, meko水, 連suntory的奈奈子都有, 不過這支的有效日期一個月都不夠, 所以才可進入任飲行列吧? 另有自制夏枯草!!應該沒人敢試吧...整個場地以致洗手間都非常清潔, 離開時亦沒有一身燒烤味(可能少爐關係).老實說就算唔係團購價都係抵, 其他bbq場都
由於唔熟元朗, 要打電話問負責人及靠gps才來到.
其餘的都平平均均. 驚喜的是有串燒韮菜及多春魚
老實說就算唔係團購價都係抵, 其他bbq場都差唔多價, 但都沒這裡多種類及飲品任飲吧. 而且現場人雖然少, 但refill都唔求其, 至少行出去幾轉d食物盤都冇吉過
Other Info. :
沒有講得咁差, 亦未去到非常好, 但只少要我再來也ok