2017-09-26 562 views
今晚放工遲咗,唔想返屋企至煮,叫咗Papparich外賣海南雞飯。之前我買過好多次,至少五六次,一路以來食物質素都不錯。返到屋企打開盒飯就覺得今日嘅海南雞簡直係垃圾。成碟雞只有皮同埋肥!雞肉有極大雪味同只係得兩塊(其他都是毛,皮及肥膏),盒飯要收我$110簡直係搶錢!咁樣嘅質素真係一啲都唔值,對呢間餐廳真係失望到極點。打到餐廳投訴,聽電話嗰個女人話佢哋餐廳最近轉左個供應商攞雞所以呢排啲雞有d唔同喎。呢批雞肥d同埋好細隻,起咗啲骨之後就冇乜肉剩其實我唔係好有興趣知道佢餐廳啲貨嘅來源,我只係介意佢唔好食。如果要比咁樣嘅質素嘅嘢客人,我覺得你不如唔好賣啦!最後只好煮公仔麵食☹️
咁樣嘅質素真係一啲都唔值,對呢間餐廳真係失望到極點。

最後只好煮公仔麵食☹️
海南雞飯