2012-03-13 78 views
"昭拍耶"...印象很深刻,但裝煌都幾新,老板又後生,應該唔係以前我去那間。除咗正常歺牌外,IPAD睇相都可以....靚仔老板都緊貼潮流生蝦刺身 - 這店設有刺身專用雪櫃,都算少有。吾記得6隻或8隻,有一隻是腥的..BAD LUCK to ME 蝦不太有鮮味,而表面有少少乾身,不太OK酸辣鳳爪 - 味道較一般泰國菜淡,少少酸辣,鳳爪不太入味,愛吃淡味會喜歡,這個對我吾太合適,因為這個鳳爪....我只吃鳳爪,所有配料吾食,所以味道吾夠濃就吾好食串燒雞翼、雞腎 - 串燒火喉掌握非常好,剛熟又吾太乾,那個醬料配搭也十分出色,少少甜..Yummy辣椒膏炒大蜆 - 真係好大隻,先出水後炒,辣椒和辣椒膏吾夠多,同樣味道淡咗啲,我食嗰隻少少腥,其餘全OK...Bad Luck to me泰式拼盤 - 春卷、香葉雞、墨魚餅 - 春卷內有竽頭,香口好味。香葉雞太乾、味較淡。墨魚餅也正正常常,不過如果可以加墨魚粒,增加咬口更佳。青咖喱牛腩 - 奶多和淡口,加上如餅乾的蒜蓉麭,這個就真一般。蒜蓉麭應外脆香而內軟,全脆如餅乾就失敗。牛腩也差不多由我個人包辦,那味道是西式加泰式,棷奶、咖喱再加上泰式香料,我

除咗正常歺牌外,IPAD
睇相都可以....靚仔老板都緊貼潮流

生蝦刺身 - 這店設有刺身專用雪櫃,都算少有
蝦不太有鮮味,而表面有少少乾身,不太OK

,少少甜..Yummy

,其餘全OK
...Bad Luck to me

。墨魚餅也正正常常,不過如果可以加墨魚粒,增加咬口更佳

青咖喱牛腩 - 奶多和淡口,加上如餅乾的蒜蓉麭,這個就真一般。蒜蓉麭應外脆香而內軟,全脆如餅乾就失敗。牛腩也差不多由我個人包辦,那味道是西式加泰式,棷奶、咖喱再加上泰式香料,我兩個小朋友接受唔到

冬陰公 - 酸辣道我可以接受,其實比正常辣了少少
。蝦經過極酸洗禮,已不爽,不過都算大隻

棷青、青檸梳打

共540元 3人