帶個女去食甜品上網睇以為淨係甜品師傅整 原來自己都可以動手畫埋一份!又有互動又有創意!番石榴汁 好濃石榴味 不過有啲甜所以一支仔都夠小朋友玩得好開心!醬汁方面有芒果醬 莓醬 紫薯醬 椰汁 朱古力醬每一款醬汁都好濃味 好夠味 又唔會好甜當中嘅布丁會因秋冬季節同春夏季節有所不同 秋冬季節會以蔬菜為主題 春夏季節會議以水果為主題我哋今日食嘅係紅蘿蔔奶凍 同埋 番薯奶凍感覺好得意 因為入邊有蔬菜茸 所以食落嘅奶凍唔似一般咁滑 而係有少少渣嘅感覺 好有真材實料嘅感覺金橘啫哩 好香金橘味 非常濃而且食落煙煙韌韌 好有咬口有一個抹茶麻糬 抹茶粉唔會話太勁 太濃味 而係好清香 麻薯只有小小甜 幾好!中間嘅雪糕係即時用液態氮整嫁 見到佢炒下炒下篤下篤下 好快就整完 感覺唔似食緊雪糕但係佢又係雪糕喎 好得意上邊粉紅色一絲絲係龍鬚糖 都係少少甜味仲有啲蜜糖脆脆 同埋啲朱古力脆片夾埋一齊食都幾好嘅 好香嘅但整體味道上 冇想像中驚喜只係有得玩又有得落手畫 呢個係幾有諗頭!
帶個女去食甜品
上網睇以為淨係甜品師傅整 原來自己都可以動手畫埋一份!
又有互動又有創意!
番石榴汁 好濃石榴味 不過有啲甜
所以一支仔都夠
小朋友玩得好開心!
醬汁方面有芒果醬 莓醬 紫薯醬 椰汁 朱古力醬

上邊粉紅色一絲絲係龍鬚糖 都係少少甜味

仲有啲蜜糖脆脆 同埋啲朱古力脆片
夾埋一齊食都幾好嘅 好香嘅

但整體味道上 冇想像中驚喜
只係有得玩又有得落手畫 呢個係幾有諗頭!
Type of Meal
Dinner