2009-04-23 232 views
呢晚一行四人來呢度食韓燒,由於夜晚9:30關係,$98一個人任食﹗得兩三枱客,坐低已覺得唔多對路,就係熱到爆炸,大佬來燒野食喎,點會咁熱架?想殺人咩﹗個爐少少幾的骰過癮,兩個人用慢慢燒都還可以﹗出去睇有咩食,一望之下已經打個突,肉食只係得十盤八盤,豬牛羊雞是必然,海鮮就只係得魷魚、秋刀魚同0的霉霉爛爛既青口,蝦又無,連菜都無得燒,茄子青椒很基本吧?睇黎入錯黑店了﹗已經熱架啦﹗飲完佢倒俾我地既菊米茶諗住再飲,佢竟然話每位客人只係送一杯,如再要要加錢或只係飲熱茶,我食咁多年韓燒都係任食任飲的,菊花茶、酸梅湯、汽水呢0的都唔貴得去邊吧,咁都無得俾人飲要人飲熱茶,真係有冇搞錯﹗牛仔骨肥到可怕,青口真係霉霉地腍腍爛爛的﹗牛肉叫做做得最好的了﹗我就係咁燒0的魷魚鬚,因其他食物都麻麻地吧﹗反而工友攞左0的炸鏝頭返來燒,自己燒下佢味道就變得不錯,死得啦,熟食用來燒先叫做最好食,攞命﹗埋單一人百一﹗任食場百多元的香港大把,得咁少野揀又連飲野都無得任飲的,都是第一次見﹗最衰係食完好似打完波咁,成身都係汗,仲要十點半就話出面食物枱要收,講到明任食一個鐘頭九個字,你一粒鐘就收哂0的野,想點?咁對客人邊有人會再

個爐少少幾的骰過癮,兩個人用慢慢燒都還可以﹗

最衰係食完好似打完波咁,成身都係汗,仲要十點半就話出面食物枱要收,講到明任食一個鐘頭九個字,你一粒鐘就收哂0的野,想點?咁對客人邊有人會再幫趁?有病﹗