2017-08-05 259 views
早幾日又來即興食放題,呢個 friend 真係唔話得,明知我減緊肥都仲要引誘我,我又衰嘅 忍唔住口又跟住佢一齊去,不過總算冇浪費左我嘅quota,因為食物嘅款式同質素都好好刺身都好新鮮甜蝦好大隻,帶子都好鮮甜而且有我最鍾意食嘅劍魚腩啊劍魚腩真係唔係間間放題都有架淨係劍魚腩我都叫咗兩三轉頭兩轉唔記得影,呢張已經係第三輪啦!哈哈呢度仲有海膽手卷,海膽冇腥味而且佢嘅份量呢啱啱好,唔會淨係食咗個手卷已經飽晒食唔到其他野,而且佢嘅壽司個份量都同樣細細粒,咁就適合我呢個唔鍾意食飯嘅人芝麻雞翼都係我鍾意食嘅熟食皮脆肉嫩夠晒野味燒牛脷爽口彈牙,燒嘅火候啱啱好而且牛味十足燒菠蘿都好甜架榴槤炸彈同香芋炸彈,呢兩款食物我都好鍾意食尤其係榴槤呢度嘅甜品款式都好多,有各款嘅cheese cake、木糠布甸、奶凍真係花多眼亂,甜品雪糕可以自製有士多啤梨味同埋朱古力味你一次真係多得個friend唔少啦返到屋企唔知又重幾多磅啦不過好彩都今次冇浪費左啲quota都算值得
劍魚腩真係唔係間間放題都有架
淨係劍魚腩我都叫咗兩三轉

頭兩轉唔記得影,呢張已經係第三輪啦!哈哈
芝麻雞翼都係我鍾意食嘅熟食皮脆肉嫩夠晒野味
燒牛脷爽口彈牙,燒嘅火候啱啱好而且牛味十足
燒菠蘿都好甜架
榴槤炸彈同香芋炸彈,呢兩款食物我都好鍾意食尤其係榴槤
你一次真係多得個friend唔少啦
返到屋企唔知又重幾多磅啦