2019-01-16 372 views
呢間都係我幾鐘意既串燒黎,串燒種類非常多,價錢都合理抵食,係即叫即燒既,獲氣好夠,好惹味。每次黎都一定會叫半打沙嗲串燒,D肉好嫩好入味。最近豬頸肉都係必叫,加埋個泰式汁,酸酸地好開胃。唔點食芝士既我,都幾鐘意呢度既芝心丸,外面係脆脆地,裏面又熱,芝士又流曬出黎,仲有個芝士雞翼菇,岩囇D唔鐘意有骨但又想食雞翼既朋友。除左一般串燒外,就有好多海鮮,選擇多,都好好食。不過餐廳就係開放式,冬天黎就會有少少凍,但又係另一番風味。佢仲同對面間小菜館合作,可以叫埋小菜黎食,一次過滿足又想食串燒又想食小菜既願望。位置方面就唔算方便啦,地鐵去黃大仙或鑽石山站要再轉小巴先去到。如果唔係住呢頭或者識呢區既朋友,應該要花D時間黎揾路。

半打串燒
2018-05-25