2018-12-21
秋冬最適合就係打邊爐,成班朋友烚吓烚吓,暖身又暖心。傳統中式火鍋之後,台式火鍋成為朋友圈間最近的大熱。當中就以養心殿最得大家歡心。台式火鍋特色就係湯底選擇多,而且材料都好豐富。我哋就最鍾意養生鍋同埋美人鍋,感覺滋補又養生。今次我哋仲試埋麻辣湯底,同樣令人好驚喜。湯底絕對係當晚的主角,但其他配料質素亦唔差。牛肉質感同味道都屬上乘。羊肉的賣相好靚。養心殿 22/10秋冬最適合就係打邊爐,成班朋友烚吓烚吓,暖身又暖心。傳統中式火鍋之後,台式火鍋成為朋友圈間最近的大熱。當中就以養心殿最得大家歡心。台式火鍋特色就係湯底選擇多,而且材料都好豐富。我哋就最鍾意養生鍋同埋美人鍋,感覺滋補又養生。今次我哋仲試埋麻辣湯底,同樣令人好驚喜。湯底絕對係當晚的主角,但其他配料質素亦唔差。牛肉質感同味道都屬上乘。黑豚肉的賣相好靚。蠔肉飽滿,入口滑溜又新鮮。蔬菜籃種類多,有誠意。台式火鍋當中,另一個亮點就係手工餃同埋手工丸。每一款都好夠特色,而且係全人手製造,美味彈牙。超豐富的盛宴,食得我哋飽飽又暖笠笠。蠔肉飽滿,入口滑溜又新鮮。蔬菜籃種類多,有誠意。台式火鍋當中,另一個亮點就係手工餃同埋手工丸。每一款都好夠特色,
湯底絕對係當晚的主角,但其他配料質素亦唔差。
牛肉質感同味道都屬上乘。
羊肉的賣相好靚。
養心殿 22/10
秋冬最適合就係打邊爐,成班朋友烚吓烚吓,暖身又暖心。
湯底絕對係當晚的主角,但其他配料質素亦唔差。
牛肉質感同味道都屬上乘。
黑豚肉的賣相好靚。
蠔肉飽滿,入口滑溜又新鮮。
蔬菜籃種類多,有誠意。
台式火鍋當中,另一個亮點就係手工餃同埋手工丸。
每一款都好夠特色,而且係全人手製造,美味彈牙。
超豐富的盛宴,食得我哋飽飽又暖笠笠。
蠔肉飽滿,入口滑溜又新鮮。
蔬菜籃種類多,有誠意。
台式火鍋當中,另一個亮點就係手工餃同埋手工丸。
每一款都好夠特色,而且係全人手製造,美味彈牙。
超豐富的盛宴,食得我哋飽飽又暖笠笠。