今日同同事上咗嚟呢度食lunch🤤見佢個lunch menu都幾啱食~lunch時段餐廳都唔算好多人,唔知係咪因為價錢定位比較高呢😢Lunch set包咗湯或者沙律,我叫咗湯,今次係甘荀薑湯🥕好特別,第一次飲又估唔到幾好飲,聞落都幾勁薑味,飲落就覺得有種辣辣地嘅feel~我叫咗個安格斯漢堡松露醬配薯條 ($118)~薯條都幾多,啱啱炸起熱辣辣!個burger我覺得都算係幾豐富,漢堡肉牛味都算幾香,不過就唔係好多肉汁~啲松露醬完全唔孤寒,比咗勁多🤣好濃味~仲有生菜同埋蕃茄平衡返個膩感,唔錯😚Lunch set都有返一杯普通嘢飲~我覺得呢個質素嚟講性價比都幾高😚有機會會再嚟食~

甘荀薑湯

安格斯漢堡松露醬配薯條

Lunch set都有返一杯普通嘢飲~

我覺得呢個質素嚟講性價比都幾高😚有機會會再嚟食~
2021-12-06
$130 (Lunch)
甘荀薑湯
安格斯漢堡松露醬配薯條