2018-10-10 225 views
黎到佐敦搵野食 見到呢間食pizza 嘅 寫住no service charge 而入面嘅服務員全部都係東南亞裔 應該幾地道😂 餐廳裝修得幾似洒吧feel 有格調 待應都親切有笑容 成日為我地主動倒水👍見到隔離檯食緊墨西哥脆片 Mexican Nachos ($95)好似好吸引 我地都叫左個黎食😆 粟米片好香脆 面上鋪滿水牛芝士(做到少少拉絲嘅感覺😆)同埋酸忌廉 仲有綠色嘅 似係牛油果醬 仲有蕃茄辣椒粒 酸酸甜甜辣辣都有齊 可以自己揀黎點 味道開胃 😻但份量好多 好飽肚🙈印度薄餅 Tandoori Chicken Pizza L $169我地4個人 唸住Medium size (10 寸)唔夠食 原來Large (14寸)好大好足料 有成8大塊🙈 印度薄餅比平時嘅多配料 主角係印度烤雞 有點微辣 十分juicy 仲有洋蔥 蘑菇 甜椒配薄荷沙律醬 個醬酸酸地 幾開胃 材料份量都十足😆 我地冇加$40 做水牛芝士 但都有芝士拉到絲🤣 我地揀左厚身皮 但原來都唔係好厚 仲脆卜卜添😋 頂級肉眼扒 Prime Rib Eye Steak $215我地叫左Medium 熟 外面微焦 入面都仲係生生

我地叫左Medium 熟 外面微焦 入面都仲係生生地 咬落去好juicy 淋埋旁邊嘅汁係perfect match😋 旁邊嘅配菜 尤其係焗薯仔 好入味又軟硬適中 焗大啡菇都好juicy 波菜蓉都好正😆

Chicken Curry ($95)+ Butter Naan ($25)去骨咖喱雞肉+牛油烤餅

咖喱汁好香濃惹味而且唔辣 牛油烤餅新鮮整好 暖暖地 表面光亮 而且鬆軟酥脆👍

2018-10-08