2019-02-23 116 views
🇭🇰#香港捐窿捐罅記 instagram: foodkiller_dk開始之前想講 有個識影相既朋友真係三生有幸 可遇不可求 批相真係好高質👍 台式養生火鍋一直都受歡迎 因為有唔同種類 仲要補身 而川菜就唔洗講 前幾年大量入侵香港 仲大受歡迎 之前都唔知香港咁多人可以食辣 就睇下今日試食果間既食物 好唔好食 😛-🥘升級半自助放題🥘($288)升級左會多左個拼盤,入面有黑毛肚 鵝腸 黃喉 牛胸爽 鴨掌 同千層肚 等等湯底方面 叫左藥膳排骨同桃膠皂角米鳥雞 聽到個名都知道好補🥰 鳥雞仲對女性好好tim肉類方面都有十幾樣揀 特別d有牛鞕 同豬腦🤤 豬腦 香港好少有 我超中意食 好creamy 好正其他食物質素都好 而且同大陸食到既差唔多 中意上深圳既人 應該都會係度食番果度既味 而且係用電腦落單 比較環保👍👍👍而且出面都有好多唔同既新鮮菜比大家拎尼食-🎈銅鑼灣堅拿道西10號冠景樓1樓B室平均傷害:$304.5...
🥘升級半自助放題🥘($288)
而且出面都有好多唔同既新鮮菜比大家拎尼食
🎈銅鑼灣堅拿道西10號冠景樓1樓B室