2022-08-07 260 views
半島下午茶之前開既時候只有Walk-in要排隊,要早上九點拎飛先有機會食倒,而家已經開放網上預約,餐廳只有五張卡枱,禁左好耐冇放棄終book倒可以黎試試入口位於精品店內,有隻巨型半島小熊打卡位食物方面叫左點點蜂蜜午後敘享 $655兩位甜點有拿破崙、藍莓芝士餅、士多啤梨卷同香芒布甸鹹點有吞拿魚泡菜三文治、煙三文魚配酸瓜醬三文治、巴馬火腿蘆筍撻同雞蛋西芹三文治卷整體方面環境比較優靜,私隱度高都坐得舒服,食物賣相精緻,甜點鹹點都各一件,可以同朋友一齊分享試多幾款Tea set既藍莓芝士同拿破崙千層我比較喜歡,甜點做得有水準,軟雪糕有朱古力/牛奶味,口感細滑,好想食多幾杯,鹹點其中吞拿魚泡菜三文治同煙三文魚配酸瓜醬三文治口感豐富,麵包鬆軟而且醬同餡料平衡好味,整體食物相當吾錯👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
入口位於精品店內,有隻巨型半島小熊打卡位
食物方面叫左點點蜂蜜午後敘享 $655兩位
甜點有拿破崙、藍莓芝士餅、士多啤梨卷同香芒布甸