呢間餐廳係銅鑼灣都開左一段時間,第二次黎食非常多人,我地走既時候幾乎滿座,有午市套餐,有常見生牛肉河、豬頸肉撈檬等等,呢到有個特色就是湯粉可以加大,都是多$10幾蚊,但可以食到好飽香芧豬扒撈檬 $69豬扒上面加左好多蔥油,豬扒煎得香口,魚露甜酸中帶微的味道,仲有好多配料,甘筍絲沙律菜、番茄,不過就冇炸蒜同花生碎等,口感爽脆豐富,清新醒胃😋牛坑腩湯檬粉 $82叫左碗加大既檬粉,牛坑腩片又淋又滑,唔洗咬都食到,湯頭好濃牛骨湯味道,牛肉味出晒黎,相當有水準👍🏻特色牛湯粉 $112配料非常豐富☺️有生牛肉、牛坑腩、牛筋、牛丸和牛腩等,份量十足,湯是牛骨清湯,湯底味濃但不肥膩,安格斯牛肉味豐厚

香芧豬扒撈檬 $69

牛坑腩湯檬粉 $82

特色牛湯粉 $112
2021-03-11
$80 (Lunch)