聽日開始又冇晚市堂食所以今日( 9 Dec )食多一次午市放題滿足下 ⋯⬇️佢嘅價格都唔平$248再加一埋單兩個人都要$545、不過見到佢有炒蟹花膠鍋等都算值回票價!⬇️12點開門入座可以食到三點、兩個人佢都比張六人枱所以大把位放野。全部野都要自己用QR code落單,初時個網站都怪怪地而職員提議用 Wifi 會 Smooth 啲 ⋯ 啲職員態度都幾好,同埋可能坐得近出菜附近收碟勁快、張枱大但經常 Keep 住冇乜吉碟喺枱,我估食放題最舒服係今次。⬇️中午一點之前都係得五六張枱有客食放題、但係一點半之後午市定食半價就突然好旺場,咁佢哋都幾識得變通做生意 👍🏻 講返個放題啲食物,基本上冇乜漏單但有啲菜式即造即燒的而且確要等但最後都會出現!我記得等最耐係牛舌、夠熱好食但係有少少太鹹。⬇️花膠雞鍋好吸引兩大舊花膠、下面啲雞肉都出奇地滑幾好味熱辣辣適合凍天氣暖身!試咗咖喱炒蟹、奶油蝦( not sure the name)仲有一個鹹蛋味嘅炸魷魚 ⋯ 全部都幾香特別係D汁做得幾出色、仲有一個鮑魚生菜有三小隻鮑魚仔可以𡁻下好似過年咁。⬇️刺身正常而放題比較少有嘅松葉蟹腳今次都偏咸、幼身嗰啲好難食到肉,粗少少

等最耐嘅牛舌

花膠雞鍋
好似係奶油蝦

⬇️
刺身正常而放題比較少有嘅松葉蟹腳今次都偏咸、幼身嗰啲好難食到肉,粗少少嗰啲又剪太短舊肉一啖就冇咗。中途出現番嘅海膽亦好一般、相反壽司同埋軍艦比較好味但食太多會好快飽因為太多飯類。
魚生刺身
壽司類

⬇️
同埋啲沙律都細細碗全部幾啖都食晒我覺得幾好、QR落單都有一啲蜜瓜雪條或者黑牛雪條等等 ⋯ 職員會俾你一張紙可以揀每人一杯大牌子雪糕、最後揀咗哈根達斯檸檬雪糕幾清新!
唔同款嘅沙律

⬇️
今次午市放題食得冇晚市咁趕、職員嘅態度都良好 ⋯ 收銀遲咗拎張單過嚟都有講聲唔好意思。而且超好奇超級多人食午市定食、問咗佢哋攞張 Menu 睇睇 ⋯ 1:30之後入座食定食仲50% OFF但係加一計原價,唔怪之得超級多人食睇落有啲刺身壽司大大份、佢哋個水果有西瓜睇到我都想食!
1918 views
2020-12-09
$272.5 (Lunch)
等最耐嘅牛舌
好似係奶油蝦