2021-06-03 484 views
好耐無食放題,心血來潮黎左旺角食午市放題。價錢平食物種類又多!覺得好抵食。依家有得手機自助落單,方便又環保,仲減少左漏單既問題👏 呢度二樓全層都係樂天大喜屋,一上電梯就係飲品櫃,有啤酒同各式各樣既飲料,我自己揀左荔枝烏龍茶😝之後有一個corner位係放甜品 同其他炸物,水果,雪糕同雪條!好好味、我揀左蜜桃味雪條❤️ made in Hong Kong 但好好食!至於野食方面,我地兩個人總共食左3-4轉。都係叫左一堆刺身,abalone,赤貝,甜蝦,油甘魚等等,亦有一啲芝士火灸壽司🍣 海膽手卷,唔洗排隊,全部都幾新鮮好味😋熱食方面叫左一個蟹粥,連埋蟹蓋蟹肉,鮮甜到爆。仲有花膠湯,同埋炸天婦羅,都好香口入味。值得一讚既係員工服務態度都好好。雖然工作繁忙但對客人都好有禮貌👍下次有機會會再光顧🤣
好耐無食放題,心血來潮黎左旺角食午市放題
價錢平食物種類又多!覺得好抵食。

海膽手卷,唔洗排隊,全部都幾新鮮好味😋
熱食方面叫左一個蟹粥,連埋蟹蓋蟹肉,鮮甜到爆。
仲有花膠湯,同埋炸天婦羅,都好香口入味。

值得一讚既係員工服務態度都好好。
雖然工作繁忙但對客人都好有禮貌👍
下次有機會會再光顧🤣