因為種種原因最後去日本旅行都食唔到燒肉😮‍💨,不過唔緊要,一切都是最好的安排!一定係為咗留個肚今日同朋友食燒肉🤣順便交換手信💕揀左去海之戀嘅牛繁,係日本連鎖燒肉店,位於荃灣西站上蓋非常方便,中午時間到達又不用等位~環境闊落新淨超好坐!套餐$59起豐儉由人!燒肉份量大,烏龍茶又大杯,慢慢傾慢慢燒超開心❤️!我們叫左兩個set share燒,💕上級澳洲M9和牛腹肉、牛胸腹肉套餐 (100g-$128/150g-$178)💕味自慢! 盛合 (鹽醬元氣牛小排、味噌豬五花、柚子胡椒雞腿肉套餐) (150g-$125)當中我最鍾意嘅係豬五花,因為鐵板夠熱,所以燒出嚟又脆又香!柚子胡椒雞腿肉都幾好味👏🏼!!另外真心有驚喜的是套餐包嘅✔️湯(勁多料,有蛋有白蘿蔔紅蘿蔔)、✔️前菜(兩款,菠菜+芽菜,送飯正!)、✔️烏龍茶(估佢唔到咁大杯)、✔️飯(幾好食🥹)套餐+$18 把飯升級了做溫泉蛋蔥飯,超大碗超多蔥,勁滿足!!!推薦值得升級!服務方面,鐵板燶咗,店員都會幫手換,又會加水,like👏🏼整體來講,我覺得呢度午餐性價比高,講緊人均百幾蚊食到150g質素不錯的肉😦 仲要環境幾好,是個愉快的用餐體驗,可以再訪👏🏼
因為種種原因最後去日本旅行都食唔到燒肉😮‍💨,
不過唔緊要,一切都是最好的安排!
一定係為咗留個肚今日同朋友食燒肉🤣
順便交換手信💕

揀左去海之戀嘅牛繁,係日本連鎖燒肉店,
位於荃灣西站上蓋非常方便,
中午時間到達又不用等位~環境闊落新淨超好坐!
套餐$59起豐儉由人!

燒肉份量大,烏龍茶又大杯,慢慢傾慢慢燒超開心❤️!

我們叫左兩個set share燒,

150g-$178)

當中我最鍾意嘅係豬五花,因為鐵板夠熱,所以燒出嚟又脆又香!
柚子胡椒雞腿肉都幾好味👏🏼!!

另外真心有驚喜的是套餐包嘅
✔️湯(勁多料,有蛋有白蘿蔔紅蘿蔔)、

✔️前菜(兩款,菠菜+芽菜,送飯正!)、
✔️烏龍茶(估佢唔到咁大杯)、

✔️飯(幾好食🥹)

服務方面,鐵板燶咗,店員都會幫手換,又會加水,like👏🏼

整體來講,我覺得呢度午餐性價比高,

講緊人均百幾蚊食到150g質素不錯的肉😦
仲要環境幾好,是個愉快的用餐體驗,可以再訪👏🏼👏🏼

Ps. 提供圍裙貼心

+10%