想食下火鍋,但係又唔想咁heavy,黎麻神就啱哂喇,佢地嘅午市有一人一鍋套餐配飲品,價格親民,只需要$60左右,值得一試!酸菜魚配拉麵,酸菜魚湯底非常濃郁,酸菜再加上少量辣椒,十分過癮,而魚片唔係平時滑滑嘅魚肉,而係食到有紋路嘅魚片,吸哂湯汁,非常入味~藥膳醉雞配薯粉,食過酸菜魚,就反而覺得藥膳醉雞有少少淡,有木耳、准山等等嘅藥材,不過如果藥材味太濃,我都會有啲怕XD。雞肉滑滑,食得出有少少酒煮過嘅味道。飲品方面做得一啲都唔馬虎~ 水果蜜桃茶,有大量嘅水果粒,消暑又解渴。另外一杯係青檸梳打。估唔到依度嘅環境好舒適,亦都冇打邊爐嘅煙燻味,一個人黎打邊爐又得,仲設有幾間VIP房,可以book房一班人黎聚餐!

酸菜魚

藥膳醉雞

2021-05-12
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$60 (Lunch)
酸菜魚
藥膳醉雞