2019-09-28 2733 views
今日忽然想打邊爐 一直覺得牛涮鍋無論午巿晚巿都唔貴同好味,再包埋自助蔬菜,丸,野飲同少量甜品雪榚,每次食完都好滿足。午巿簡左有牛最平既放題,肉同菜都可以任食,價錢埋單連加一130一位。匯豐信用卡九折。今次要蕃茄湯 昆布湯,所有肉類都先上一份,要既再用平板叫,蔬菜,丸,雪榚就自己出去拎。意外發現昆布湯同白羅白好夾,丸同肉就不過不失。 今次除左 個地板有啲位痴立立痴住對鞋 同個新地機(今期士多啤梨味)極失控,基本上都仲幾好。btw 個新地機係好難控制地一禁就噴出黎,唔知佢因爲溶定壞,總之就一大碗咁噴出黎,但士多啤梨味做得唔差,唔係藥水味,可以食下。

匯豐信用卡九折。

意外發現昆布湯同白羅白好夾,丸同肉就不過不失。

$129 (Lunch)