book佐夜晚7:15分 八人位 同我講可以安排八人檯俾我哋 我話本身唔係book咗可以一齊坐 結果分開佐兩檯 我話你哋搞咩個樓面黑色衫女人 即刻喺度發爛渣 喺度無啦啦掉嘢 跟住恐嚇我哋 我哋鍾意食就食唔鍾意食就走 到就嚟8:00先安排我哋入座 食飯時間即刻少佐45分鐘??? 8:45分一開始落單的餸仲未送上嚟 就嗌我哋埋單???嗌咗啲餸 我計咗成40分鐘都未嚟 咁樣欺騙顧客 正break店!!! 追佢單又發爛渣 上菜等於掉嘢 到最後埋單 特登唔找數 要我行去問 先至找俾我哋 真係俾錢搵罪受!!!
2023-10-02
Waiting Time
60 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner