2022-03-02 299 views
未成功落單之前,其實係有一段小插曲的🤫。坐低餐廳望完餐牌,最想食嘅係仔粥😆,但落order嘅時候店員非常有禮貌地講唔好意思,賣哂🙄。然後再嘗試點碗仔翅,腸粉都係賣哂😑,真係慨嘆疫情之下,而家食肆真的很難營運😔。最後店員好有禮貌咁推薦我食米線(應該係貨源充足)🤭。💎 香煎豬扒麻酸辣米線🐽塊豬扒大到呢(如圖),有半隻筷子咁大,豬扒好香口,米線份量都唔小,除咗豬扒同米線,仲用咗菜脯粒,炸黃豆粒同芽菜做配菜,食落有咬口,湯底唔算麻,酸辣味都足夠。下午茶價錢,但午餐份量,好抵吃。💎 蒜香雞翼🐔用$16追加的,隻雞翼係炸過的,而且炸得剛剛好,唔燶皮脆,內裏juicy。人均消費💰 : $55總結✍ : 食物用心制作,份量大,以呢個價錢簡直超值,絕對可以回頭。

最後店員好有禮貌咁推薦我食米線(應該係貨源充足)🤭。

💎 香煎豬扒麻酸辣米線🐽

💎 蒜香雞翼🐔

人均消費💰 : $55

2022-03-01
$55 (Tea)
  • 香煎豬扒麻酸辣米線