放工後撞到幾個同學,好耐冇見就搵個地方開飯啦!上網搜尋見到呢間野幾靚仔,於是一行3人仆上去睇睇,一開Lift門一堆人在,唸住走得,一場黎到問問先,奇蹟出現喎,咨客話有枱No Show,但為保障訂座的客人請我地等多10-15分鐘,見到佢打比個客但比個客cut缐,再打又cut,香港人而家咁樣嘅?唔黎講聲嘛,阻住人做生意,冇品!到我地囉,入座前已經揀好B餐$228/位任食安格牛板腱,3條友都鐘意食靚牛肉所以坐底叫了個什麼牛肉湯,掂,真係絕配,牛肉味十足,肥瘦均勻,每人食左3盤先出去攞D生菜,冇心插柳下整左個牛油生菜超好味道;見到旁邊有D人燒海鮮,多嘴問下店員幾$,原來➕$68/位(2位起),9款海鮮自己BBQ 或 冰鎮凍食,抵喎唸唸佢就加2份試下,開始燒啦,有位哥哥仔叫我地去醬料吧攞D自己鐘意的Sauce調味,很好的提意,原來有松露醬嫁,放落帆立貝試試,超好味,海虎蝦都掂,見到好似有加拿大鱈蟹腳,問店員原來係淡水龍蝦中任簡,但蟹賣晒了,可惜!其他火鍋料真心食左都唔記得啦,Sorry!總括來講,食物、環境、服務 係放題黎講,一個字,掂
其他火鍋料真心食左都唔記得啦,Sorry!
總括來講,食物、環境、服務 係放題黎講,一個字,掂
牛肉牛肉牛肉
2018-06-06
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$330 (Dinner)
牛肉牛肉牛肉