2020-09-30 2431 views
今日去左美麗華同朋友行街,比佢紅色咁sharp既霓虹燈招牌吸引咗就入去Burgerroom試吓佢個漢堡包啦入邊都裝修得好美式工業風點係7:30都坐得好full所以大家記得book定位我同朋友都唔食牛,呢度就好多選擇啦~◀️Iced peach fruit tea $38▶️Iced lychee fruit tea $38但係佢哋好差唔多色,好彩店員有講邊杯打邊杯,我杯桃茶就幾出,反而朋友杯荔枝就好淡冇乜味Melted cheese twister fries $55新鮮熱辣辣重有好多芝士唔會剩係得上面個層有,啲芝士都好creamy正!Soft shell crab burger $108原隻軟殼蟹咁上!值回票價啦入邊都好多料有菜又有蕃茄其實一個包兩個人分都得😝不過不失啦如果嗰醬可以再特別啲襯返個軟殻蟹就好啦Four gras holiday fish burger $168呢個就好味好多啦!上面個鵝肝吾會太熟少少腥入口即溶超好味然後條魚新鮮炸起超級熱唔會炸得好老!呢個就唔可以一口擺晒入去啦要慢慢切嚟食

我同朋友都唔食牛,呢度就好多選擇啦~

◀️Iced peach fruit tea $38
▶️Iced lychee fruit tea $38