御滿屋日本料理,食日式放題,見Openrice成千個好評就知咩料😳聽朋友推薦過高質又多選擇,特色食物包括,裝修都係簡約和風,飲品、甜品、冷盤、炸物都可以自助,都幾方便同舒服既😙飲品好多選擇,冷熱清酒梅酒Somersby都有,好有Heart🫶🏻開戰,刺身時間,滿屋刺身都係出名鮮,三文魚肉質肥瘦適中,好味😋赤貝好爽,油甘魚同赤蝦都好鮮好味,推介劍魚腩🐠肥美而唔油膩,好好既口感,北海道帶子都係必食,超鮮甜🥰我食放題從來唔食手卷同壽司因為太易飽,只有黎滿屋先會食,因為佢會做個迷你版,又可愛又特別❣️一式三款:海膽手卷、蟹膏蟹肉手卷、香蔥吞拿魚手卷,各有風味,好足料,又鮮又濃味😙正美國薄燒牛肉,超級濃牛味,肉質都嫩,完全超出放題質數,要食😎和風牛柳粒,多肉汁,鐵板燒幾惹味👍🏻食日本野當然唔少得串燒,鹽燒牛舌,勁香,燒到足滿牛味同焦香,好好味✨鹽燒海蝦同鹽燒雞翼都燒得唔錯,雞翼燒到超級脆皮😆天婦羅都有驚喜,個粉漿一啲都唔hea,做到鬆脆,相當唔錯,虎蝦同帝皇蟹棒都好味🤤淨係做日本料理都超多選擇,刺身真係信心保證🌟一口手卷都係必選,料理用料同調味都高質,其實,日式放題做好日本野已經夠晒數😇感覺一次過食

刺身

泰式生蝦

海膽手卷、蟹膏蟹肉手卷、香蔥吞拿魚手卷

美國薄燒牛肉

和風牛柳粒

燒生蠔

鹽燒牛舌、鹽燒海蝦

天婦羅

淨係做日本料理都超多選擇,刺身真係信心保證🌟一口手卷都係必選,料理用料同調味都高質,其實,日式放題做好日本野已經夠晒數😇感覺一次過食晒所有和風食物咁,滿足之選🤞🏻
刺身
泰式生蝦