2023-10-10
【旺角•金飯館貳·零 肉餅·焗飯專門店】@goldenbowl2.0ππππππππππππππππππππππππππππππ創新米飯煮意 焗飯米最愛 家的感覺🌻|瑞士雞翼(5隻)|HKD 42呢個醬汁係佢哋嘅招牌,好特別!醬汁有啲蕃茄嘅酸甜味,又混合咗啲香料同辣椒,成個醬汁都好香濃。食畀佢哋嘅雞翼蘸醬汁,真係提升咗味道,非常好食!🌼|蜜桃鮮茄焗猪扒飯|HKD 78佢哋用咗鮮茄同蜜桃炒出嘅醬汁炒飯。嚟緊啲嘅蜜桃同鮮茄係一種特別嘅組合,個醬汁有啲甜同酸嘅味道同時互相融合,好特別而且好開胃。菜飯同焗豬扒一齊食,真係好配。🏵️|黑松露墨魚肉餅飯|HKD 62墨魚肉餅用的是新鮮的墨魚肉,他們在料理之前新鮮剁碎的,再經過特別的調味處理。裡面的墨魚肉肉質鮮嫩多汁,同時都有一些嚼勁。為了保持肉餅的形狀和質感,他們將肉餅煎至外層金黃酥脆,內裡的肉又嫩又滑,非常美味。黑松露醬汁是這道菜的亮點之一。他們用新鮮的黑松露醬炒出來的醬汁,味道香濃而且帶有一些微辣。他們用了一些香料和調味品令這個醬汁更加豐富,同時也增加了菜肴的層次感。墨魚肉餅和黑松露醬汁結合起來,真是一絕!餐廳環境:🔥🔥🔥🔥🔥服務質素:⛄⛄⛄⛄⛄
創新米飯煮意 焗飯米最愛 家的感覺
服務質素:⛄⛄⛄⛄⛄
食物味道:🍾🍾🍾🍾🍾
性價比:🎟️🎟️🎟️🎟️🎟️消費 HKD 182
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
#旺角美食 #金飯館貳·零 肉餅·焗飯專門店 #web3旺角
金飯館貳·零 肉餅·焗飯專門店
旺角廣華街38號地舖