2018-02-27 906 views
Blue Monday, 經過十多天的農歷年假後, 一起身便馬上致電老闆: 我今天不想上班!(我心諗) 返回現實, 如常扮工, 好不容易又捱過一天。放工後, 收到老婆的來電: 今晚一起食放題。又再一次重拾做人的希望, 畢竟, 食飽才有氣力去扮工。店內座位及環境。餐廳重新裝修後, 地方非常闊敞, 舒適整潔。飯前小菜, 款色多, 緊有一款合你心水。飲品部, 少量酒精類飲品、茶、汽水應有盡有。冰櫃一覽, 雀巢雪糕杯、紅豆冰、大腳八、還有我的最愛牛奶樂。軟雪糕控DIY俱樂部。厚厚的order紙, 包括刺身、壽司、天婦羅、串燒等......(選揀恐惧注意!!)任食刺食拼盤, 刺身種類多不勝數。非常新鮮的劍魚腩(以後唔會仲諗住食外賣壽司掛!?)。必食度⭐⭐⭐⭐驚喜燒羊架, 脂肪分佈平均, 不太羶。必食度⭐⭐⭐⭐任食放題的稀客-燒鰻魚(左), 如果可以更濃的話, 味道或會更好。必食度⭐⭐⭐海膽手卷, 紫菜十分爽脆。必食度⭐⭐⭐給食客們盛骨的骨盛。

店內座位及環境。

餐廳重新裝修後, 地方非常闊敞, 舒適整潔。

飯前小菜, 款色多, 緊有一款合你心水。

飲品部, 少量酒精類飲品、茶、汽水應有盡有。

軟雪糕控DIY俱樂部。

厚厚的order紙, 包括刺身壽司、天婦羅、串燒等......(選揀恐惧注意!!)

任食刺食拼盤, 刺身種類多不勝數。

非常新鮮的劍魚腩(以後唔會仲諗住食外賣壽司掛!?)。
必食度⭐⭐⭐⭐

驚喜燒羊架, 脂肪分佈平均, 不太羶。
必食度⭐⭐⭐⭐

必食度⭐⭐⭐

海膽手卷, 紫菜十分爽脆。
必食度⭐⭐⭐

給食客們盛骨的骨盛。
2018-02-26
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)