2020-05-20 345 views
最近朋友介紹左尖沙咀一間食冒菜既餐廳,叫烏蠅館,個名好得意呀,於是趁住今日得閑就黎試下la好霸氣的一句句子!下午茶時間,餐廳用餐既人都幾多,位幾闊落我簡左個8餸面,選擇困難又發作。本身想叫辣湯,但好似有少少喉嚨不適,都係打消念頭,要左個海鮮湯。飲品選擇都幾多,我見到一直好想試既冰粉,就二話不能叫左!牆上面放左一d茶葉既display, 都幾特別有野食喇!!!第一時間試左d湯先,好有鮮味,而且吾會有味精既感覺,飲落去好舒服。呢個係火窩面,吾係好多地方有得食,幾煙韌彈牙,好味! 極速秒殺左碗面呢個係茉莉蜂蜜冰粉,上面仲有d芝麻,第一次試呢種甜品,個茉莉蜂蜜好香,最鐘意茉莉花既香味,冰粉係有點似啫喱, 成個甜品好消暑,正

好霸氣的一句句子!

下午茶時間,餐廳用餐既人都幾多,位幾闊落

牆上面放左一d茶葉既display, 都幾特別

2020-05-20