今日行旺角見到呢間餐廳既banner,就想試下d特別d既菜式,餐廳唔難搵,門口掛住大大支土耳其國旗,仲大大聲播住土耳其歌😂入到去都幾多人,但侍應就唔太夠人,同埋野食都要等ok耐,今次叫左4個餸,叫完侍應就會拎4支醬俾你,分別有蒜頭醬,薄荷醬,辣醬同蕃茄醬,個人覺得蒜頭醬同薄荷醬最好食👍轉轉雞卡巴卷($63):雞肉好入味,但唔知點解張石紙會卷埋入去條卡巴卷到,係咪捲錯左😅同埋食到中間就好易散,雖然吱埋d醬都幾好食,但食得都幾呢hea鷹嘴豆泥餅($60):口感比想像中結實,食落去仲有咖哩味,呢隻都係可以點埋d醬食土耳其沙津($73):隻芝士撈埋d菜一齊都幾好食,隻沙津無落醋呀沙津醬個d,淨係落左d橄攬油,唔差,但唔特別,同埋個人覺得洋蔥多左d乳酪($40)加薄餅($20):乳酪入面仲加左d香料,蒜頭同橄欖油,未必人人接受到,因為佢隻乳酪係純乳酪,唔係甜個d,好酸既,但我自己覺得撈埋個薄餅食就好特別好好食👍雞肉芝士薄餅($128):上到枱仲係好熱辣辣,隻芝士好好食,但份量少左d食物整體都好食,但價錢就貴左少少,不過土耳其菜唔係到到都有,所以一試無彷
轉轉雞卡巴$63

轉轉雞卡巴$63