2021-04-16 878 views
泰國菜晚餐成日都食, 午餐又真係第一次, 因為成日都覺得好似好難食到好多款, 不過真心讚佢個午餐餐牌, $60幾蚊仲有得加$10 加小食, 不過小食得兩款春卷同魚餅。最後叫左個泰式雞肉炒金邊粉, 其實佢本身係蝦球, 不過敏感唔食得蝦所以轉左雞,再叫多個春卷, 見到佢有杯咸檸7, 一於飲埋佢!泰式雞肉炒金邊粉一黎到個賣相已經好吸引, 份量又足, 熱辣辣出曬煙, 撈勻埋D花生粒, 吱埋D青檸汁落去, 成個金邊粉酸酸甜甜, 極之開胃,下次都要再食佢! 佢個春卷就正常野, 勝在即炸熱辣辣, 飲埋杯咸檸7, 大滿足。服務仲要好好, 個侍應叔叔好禮貌

服務仲要好好, 個侍應叔叔好禮貌

泰式雞肉金邊粉
2021-04-13
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$70 (Lunch)
泰式雞肉金邊粉
  • 泰式雞肉炒金邊粉