2017-11-23 289 views
今日有個好朋友生日,大家見咁耐無食放題,所以就揀左呢間名氣唔錯既極尚大灜喜。入到黎已經見到有好多唔同既前菜,甜品同飲品。甜品方面仲有我最愛既froyo!! 即刻試左,好味,幾濃郁。黎到食物方面,第一輪當然係刺身!刺身就嗌左三文魚,甜蝦,油甘魚同帶子,好好食!各種壽司都表現唔錯!熱食方面,牛舌好淋好入味,炸物都好新鮮,唔會放得太耐而淋晒,羊架都好夠味👍🏻全部都好值得encore! 食飽之後,當然要食甜品。我就再食多次froyo, 呢間既froyo都幾出色,可以同出面froyo鋪頭媲美!總括黎講,呢間放題真係幾好食,推薦!

黎到食物方面,第一輪當然係刺身刺身就嗌左三文魚,甜蝦,油甘魚同帶子,好好食!各種壽司都表現唔錯!熱食方面,牛舌好淋好入味,炸物都好新鮮,唔會放得太耐而淋晒,羊架都好夠味👍🏻全部都好值得encore!