2022-11-12 11 views
食過午餐,唸住係上環行下順便食個下午茶,雖然都差不多5點了,食少少🤏嘢晏啲想係soho 嗰度飲杯嘢再食嘢。如果有女仔都好似我咁少食多餐 行經上環可以試下呢間burger 店。價錢相宜而門面裝修又幾好既餐廳,我地三人一共叫左兩combo set share 食,份量都幾足。✏️ 芝士熔岩漢堡套餐配蕃茄芝士沙律及罐裝梳打水 我哋就係比佢呢個包吸引到入黎呢度食架吧本來芝士漢堡已經係好好味,呢個包仲要重量級咁淋上芝士醬添,當然可以按照自己想食既份量去加啦,我地落左ー半就剛剛好啦麵包都幾軟熟,係我最喜歡的皮皮,無芝麻咬落比較滿實,入面既漢堡扒亦都煎得唔乾仲食到滿滿既肉汁,夾埋蕃茄、生菜、酸黃瓜食真係好滿足。真係幾好味💯‼️✏️ 黑松露薯條薯條真係超濃味又夠軟棉,一上枱成份薯條都佈滿左黑松露醬,超邪惡露,就係要咁食!最啱就係送啤酒🍻✏️香蒜大蝦橄欖油意粉意粉用橄欖油炒過,食落都幾香口,蒜蓉味都幾重下。重口味友應該喜歡,不過最唔鍾意就係呢度嘅意粉好硬好似未煮熟嘅咁😮‍💨👎🏻失望曬呢間餐廳既食物好邪惡但又算優惠平日喺中上環食個burger無跟餐都百幾蚊架啦,呢個食到成餐,以小店嘅質素嚟講味道都真心唔錯的,中規

✏️ 芝士熔岩漢堡套餐
配蕃茄芝士沙律及罐裝梳打水
我哋就係比佢呢個包吸引到入黎呢度食架吧

✏️ 黑松露薯條

✏️香蒜大蝦橄欖油意粉

呢間餐廳既食物好邪惡但又算優惠平日喺中上環食個burger無跟餐都百幾蚊架啦,呢個食到成餐,以小店嘅質素嚟講味道都真心唔錯的,中規中矩當成小食或喺中上環返工嘅OL同事都可以試試。

舔舔脷指數:🌟🌟🌟/6
環境指數: 🌟🌟🌟/6
服務指數:🌟🌟/6
性價比指數:🌟🌟🌟🌟/6
回頭指數:🌟🌟🌟/6

<滿分🌟🌟🌟🌟🌟🌟>
以上屬小編主觀(非專業)食評,所有意見只供參考

#漢堡 #上環美食
#薯條 #上環