Hiring
$23,000+
Monthly (Negotiable)
2021-10-07 19 views
之前已經食過一次港式口味嘅醬爆(奶醬多)諗唔到會咁夾刨冰🤩所以今次又再返兜呢間港式甜品店。留戀(榴槤配豆腐花)$118今年夏天都唔係食咗好多榴槤,所以心郁郁想試吓呢個刨冰😆刨冰表面有一大嚿榴槤,另外仲有少少豆腐漿。榴槤嘅濃味配搭豆腐淡淡地咁,兩邊嘅味道都唔會太搶。好正既係就算係食刨冰表面都有榴槤味!另外食到中間又會有超大舊榴槤肉,我同朋友都好驚訝究竟佢點為到本🤣足料到咁,食到底層仲有豆腐花。另外有配煉奶,不過我哋覺得成個刨冰都已經好夠味所以冇落到。芋圓八寶紫糯米 $58我哋仲嗌咗一個港式甜品。份量都幾多,甜度適中。芋圓有Q彈嘅感覺,紫糯米同其他配料都好煙韌👍🏻

留戀(榴槤配豆腐花)$118

芋圓八寶紫糯米 $58