2018-04-28 88 views
女朋友住大埔,今日入得大埔做野,就搵埋佢食飯,佢咁岩話想食燒肉,我半年前食過呢間覺得唔錯,最後決定黎食,半年後今次食,質素都keep 得唔錯,又有d新意內裏環境一樣咁闊落,坐得好舒服我地叫左個海鮮韓燒放題,雖然比燒肉放題貴少許,但海鮮可以任點任燒,就唔諗叫埋,都係比多少少姐~好搞笑今次用隻牛黎上碟😂😂不過都幾好,成日食燒肉都唔知邊個部位好食,今次話哂你知有咩部位有咩食野飲今次好似多左好多而且有韓國、港產等等唔同啤酒,岩哂燒肉配料同以前一樣都係咁齊全!海鮮既種類唔算多,而鮑魚就冇得任點,蝦肉結實,都算新鮮,點左好多隻黎食😋真露煮蜆,酒味不算太濃,料非常足,加上蜆肉吸哂精華,幾好味人參雞湯味道不錯,雞肉唔多

內裏環境一樣咁闊落,坐得好舒服

野飲今次好似多左好多
而且有韓國、港產等等唔同啤酒,岩哂燒肉

配料同以前一樣都係咁齊全!

真露煮蜆,酒味不算太濃,料非常足,加上蜆肉吸哂精華,幾好味

人參雞湯味道不錯,雞肉唔多
2018-04-16
$400 (Dinner)