2017-04-12 812 views
上次同朋友食完之後真心覺得好,所以同屋企人講左話要穩日去試下。今次終於可以係媽咪生日飯一齊食啦。早兩星期已經book左位啦。呢間放題真係幾時都爆噶,真係好彩有預先訂位。一坐低,梗係落單先啦。野食好快到,首先係刺身。拖羅依然係甘好食,甘肥美。甜蝦同赤蝦都好好味,完全唔腥。油甘魚都唔錯,不過北寄貝就無麼味。壽司,擺得好靚,而且帶子同蝦都唔錯,細細件唔會太飽肚,可以食多幾件。呢個係雪昆布松葉蟹膏軍艦,蟹膏好濃味阿,不過唔係個個都接受到,爸爸就話唔太ok。呢個燒雞翼無上次噶甘好食,乾左小小。爸爸叫左個牛肉鍋,區話味道唔錯,牛肉都唔錯,份量都唔少,入面好多料。燒羊架阿,不過呢個都係有d乾,今日噶燒物失左水準阿海膽手卷,真材實料,海膽大大塊,唔係好似平時食噶得d海膽碎。清酒煮花甲,花甲都幾有肉噶,不過味道淡左小小。黑毛豬火腿配薯蓉媽媽話好好味,區自己一個食曬。蒸蛋一如既往甘好味,媽咪同表姐都好中意,每人都encore左一碗。燒菠蘿,我的最愛。食完菠蘿之後,呢餐就完滿啦。

呢間放題真係幾時都爆噶,真係好彩有預先訂位。

一坐低,梗係落單先啦。

野食好快到,首先係刺身
呢個燒雞翼無上次噶甘好食,乾左小小。
燒羊架阿,不過呢個都係有d乾,今日噶燒物失左水準阿
清酒煮花甲,花甲都幾有肉噶,不過味道淡左小小。
黑毛豬火腿配薯蓉媽媽話好好味,區自己一個食曬。
燒菠蘿,我的最愛。食完菠蘿之後,呢餐就完滿啦。