2020-07-29
上次偶然發現呢間餐廳,俾佢驚艷到,今次咁啱約咗個勁鍾意食辣嘢嘅fd,決定帶佢去試一試。我哋揀咗一輪,最後都係決定食返上次我覺得好好食嘅香辣蝦同埋涼拌皮蛋,再試多個水煮魚。皮蛋同埋香辣蝦都冇令我哋失望,一樣保持到高水準like,辣得來又帶啲麻。我哋叫咗碗飯,配飯食一流呀!朋友話呢啲味道係好正宗嘅四川風味,好正!至於水煮魚,份量好多,除咗主角魚塊之外,配菜仲有香蔥、芽菜、同薯粉。湯底用咗好多唔同嘅辣椒、花椒嚟到煮,麻辣得來又好香。薯粉索晒啲湯汁,勁入味。魚塊好嫩滑,我幾鍾意,不過朋友就比較喜歡結實一啲嘅質感。睇吓大家嘅口味係點啦!我自己就好鍾意啦!我哋一邊食辣野,一邊飲冰凍嘅可樂,真係好爽呀!下次再嚟,要再試其他菜式。
我哋一邊食辣野,一邊飲冰凍嘅可樂,真係好爽呀!
下次再嚟,要再試其他菜式。
Other Info. :
環境闊落,衛生乾淨,有口罩袋同搓手液提供。 侍應態度友善,服務殷勤。 設加一收費。