2024-07-19
同小朋友食放題最緊要多啲時間,加上未夠100cm ,食得唔多要收費就唔抵😆。見到為食火鍋公司冇限時任食,仲有三週年慶親子優惠,星期日及公眾假期小童免費,即時同小朋友去食返餐,預早訂仲有燉湯送。今次點咗豪食套餐,刺身、海鮮同牛肉款式會多啲。每次食完一round 再到下一round,到食火鍋已經飽左一半😂。🍗Round 1 餐前小食: 有沙律,炸雞,甜蕃薯條,炸大腸,鮑汁雞腳。蕃薯條同雞腳都鐘意,沙律清新爽口。🍱 Round 2 前菜:刺身盛合有5款刺身夠新鮮。🐠Round 3 頭盤:為食酸菜魚(一次性) / 寵寵雞煲(任食) 。揀左酸菜魚,食落很滑,味道適中。🍲Round 4火鍋盛宴:有海鮮拼盤,元貝同鮑魚大大隻,鮮味彈牙。仲有8款精選牛肉拼盤,吊龍、黃喉、熊本雪花一口牛,SRF 和牛都好好味,各有不同口感,牛味濃郁。另外任食北海道和豚🐷及澳洲M8和牛肩胛肉。我喜歡千歲之米豚,味道特別鮮味,口感鬆軟。其他火鍋料同無酒精飲品都係任食,我覺得只食肉同海鮮已經夠滿足☺️
🍱 Round 2 前菜:刺身盛合有5款刺身夠新鮮。